Curs de Suport Vital Bàsic (DEA-RCP)

Curs Suport Vital Bàsic (DEA-RCP)

Coneixements que fan bategar els cors

Davant d’una aturada cardiorespiratòria no podem romandre immòbils. Si practiquem de seguida les maniobres de reanimació cardiovascular (RCP) d’una manera correcta, s’aconsegueix una supervivència de fins a 20 vegades més que quan es realitza de manera incorrecta. Si ens trobem en un espai cardioprotegit i podem combinar la RCP amb un DEA l’índex de supervivència és 60 vegades més gran. És responsabilitat de tots saber com actuar en cas d’emergència: una formació de qualitat aporta els coneixements, les habilitats i la seguretat imprescindibles per ajudar a qui ens envolta i que ens ajudin quan més ho necessitem.

L’equip docent de Cardio Protect Point té una llarga trajectòria motivant, comprometent i educant a centenars de ciutadans perquè puguin donar una resposta correcta i immediata davant d’una aturada cardiorespiratòria. Ens apassiona transmetre coneixements que salven vides, que cada vegada hi hagi més gent implicada en aquest gran projecte i que estigui conscienciada sobre la importància de la cardioprotecció. Com a formadors i directors estem acreditats pel Consell Català de Ressuscitació (CCR), que depèn de l’European Resuscitation Council (ERC) i per la Generalitat de Catalunya.

Ets la persona indicada

El curs va dirigit a entitats i empreses que han de complir el Decret 82/2010: ports comercials, recintes on es desenvolupin espectacles públics, activitats recreatives i activitats esportives, monitors esportius, establiments d’ús educatiu destinats a persones amb discapacitats físiques, col.legis, jardins d’infància i ludoteques, càmpings, grans magatzems, discoteques, sales de festa i edificis d’oficines…

… i tota persona sensibilitzada amb el món de la salut i de les emergències, amb ganes d’ampliar el seu currículum i d’aportar uns coneixements que el diferenciïn de la resta.

Quins requisits has de complir?

Qualsevol persona major de 18 anys que disposi del títol de graduat en educació secundària o el títol de graduat escolar pot inscriure’s al curs.

Durada del Curs de Suport Vital Bàsic (DEA-RCP)?

Mòdul formatiu inicial de 6 hores: 1 hora de teòrica inicial i 5 hores de pràctiques.
Mòdul de reciclatge (renovació de la titulació cada tres anys): dues hores de teoria i pràctiques.

Titulació homologada

Rebràs una doble titulació homologada: per la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el CCR (Consell Català de Ressuscitació).