Servei de manteniment
Un compromís amb els nostres clients que ens fa únics

Servei de manteniment
Un compromís amb els nostres clients que ens fa únics

Quan es tracta de salvar una vida cada petit detall és fonamental. Ens impliquem per donar valor afegit al nostre servei i marcar la diferència que pot ser determinant en cas d’emergència. Per aquest motiu, realitzem dues revisions anuals dels equips sota els criteris més exigents i garantim un temps de resposta màxim de 4 hores a tot Catalunya en cas d’incidència. Només d’aquesta manera els DEA sempre estaran a punt per multiplicar les possibilitats de supervivència en cas d’aturada cardiorespiratòria.

Hem dissenyat amb il·lusió i rigor un servei de manteniment únic i de màxima qualitat per tots els nostres clients, perquè en qüestions d’aquesta transcendència no s’hi val distingir entre manteniments de primer i segon nivell com fa la competència, ja que per a nosaltres tots els clients es mereixen el millor.

Per la teva tranquil.litat i per la seguretat de tots, ens comprometem a oferir-te:

1. Garantia de 8 anys del fabricant del DEA.
2. Un estudi de l’emplaçament de l’aparell prioritzant criteris d’idoneïtat i seguretat per tal de garantir la cardioprotecció dels usuaris de les instal·lacions, la reducció dels temps d’actuació i el compliment estricte de tots els requisits normatius, i instal·lació de l’aparell seguint les directrius recomanades pel fabricant.
3. La tramitació de la certificació de l’aparell al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
4. Una assegurança de responsabilitat civil d’1.500.000 €
5. Atenció telefònica o per correu electrònic per suport tècnic bàsic i comunicació d’incidències, 24 hores al dia, els 365 dies de l’any.
6. Dues revisions anuals (cada sis mesos) per a comprovar el correcte funcionament de l’aparell, la verificació del bon estat dels elements complementaris de la instal·lació i l’actualització del software. Es garanteix en tot moment el servei de cardioprotecció amb un aparell de substitució.
7. Reposició de bateria i elèctrodes a la caducitat.
8. En cas d’avaria, desfibril·lador de substitució durant el temps que duri la reparació.
9. Reinicialització de la instal·lació en tots els casos d’utilització del desfibril·lador. Aquest servei es realitza en un termini màxim de 4 hores a partir de l’avís de la incidència, i inclou:

  • recuperació del desfibril·lador al centre sanitari,
  • check-list i reinicialitació del software,
  • reposició de bateries, elèctrodes i kit RCP,
  • nova posada en funcionament de tota la instal·lació, i
  • brífing de l’actuació amb els usuaris per a repassar el protocol d’actuació.
10. Assessorament continuat sobre els canvis en la normativa vigent.

Garantim un temps de resposta màxim de 4 hores a tot Catalunya en cas d’incidència o utilització del DEA, mitjançant els punts de servei situats a Amposta, Tarragona i Manresa.

En cas de necessitat, el DEA sempre estarà llest.